Румен Радев
Петролна сонда
Пожарна
Училищен звънец
Вежди Рашидов
Залез
Иван Гешев
Росен Плевнелиев
БНР
Корнелия Нинова
Атанас Атанасов
Изгрев
Кеворк Кеворкян
Елена Гунчева
понеделник, септември 16, 2019
28 °c
Sofia

За нас

News of България е частна уеб медия, създадена през 2014 г. от инж. Николай Михайлов, който е и нейн собственик, предоставяща актуални новини от страната и света, а така също коментари по значими теми от обществено-политическия живот в България, интервюта и анализи.

Основна политика на медията е да не се финансира от политически партии и неправителствени организации, както и бизнес структури. News of България няма и няма и да има договори за медийно обслужване с партии, държавни и общински администрации, фирми и бизнес организации и не участва и няма да участва като медиен партньор по проекти, финансирани от фондовете на Европейския съюз.

Мисията на медията е да предоставя актуална информация и възможност на различни гледни точки по важни за обществото теми.

News of България публикува коментари, мнения и анализи на различни автори. Авторските материали винаги са с посочен автор и източник. Отговорността за достоверността на материалите, публикувани от други източници е на авторите и източниците. Отговорността за коментарите, мненията и анализите е на техните автори.

Приятно четене!

Коментарът на ...

Ало, властта!

Влезте във вашия профил

Попълнете формата, за да се регистрирате

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.