четвъртък, април 22, 2021
18 °c
Sofia

За нас

News of България е частна уеб медия, създадена през 2014 г. от инж. Николай Михайлов, който е и нейн собственик, предоставяща актуални новини от страната и света, а така също коментари по значими теми от обществено-политическия живот в България, интервюта и анализи.

Основна политика на медията е да не се финансира от политически партии и неправителствени организации, както и бизнес структури. News of България няма и няма и да има договори за медийно обслужване с партии, държавни и общински администрации, фирми и бизнес организации и не участва и няма да участва като медиен партньор по проекти, финансирани от фондовете на Европейския съюз.

Мисията на медията е да предоставя актуална информация и възможност на различни гледни точки по важни за обществото теми.

Важно! News of България публикува коментари, мнения и анализи на различни автори. Авторските материали винаги са с посочен автор и източник. Отговорността за достоверността на материалите, публикувани от други източници е на авторите и източниците. Отговорността за коментарите, мненията и анализите е на техните автори, които изрично са посочени под всеки материал.

Приятно четене!

Коментарът на ...

Ало, властта!

Добре дошли отново!

Влезте във вашия профил

Създаване на нов профил!

Попълнете формата, за да се регистрирате

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.